پرسشهای رایج درباره ویروس کرونا
در این مقاله به پرسشهای رایج درباره ویروس کرونا پاسخ داده می شود.
آیا آنتی بیوتیک ها در پیشگیری و درمان بیماری کووید-19 مفید هستند؟
خیر باید گفت آنتی بیوتیک میتواند در مقابل باکتری ها کارایی داشته باشد و فقط باکتری ها را از بین می برد. کووید-19 نوعی بیماری ویروسی است لذا آنتی بیوتیک نباید به منظور پیشگیری یا درمان آن مورد استفاده قرار گیرد.
آیا ویروس کرونا فقط سالمندان را درگیر می کند؟
افراد در همه سنین میتوانند به بیماری کووید-19 مبتلا شوند. ولیکن سالمندان و کسانی که دچار بیماری های دیگری نظیر دیابت و مشکلات قلبی هستند در برابر این ویروس آسیب پذیرترند.
توصیه می شود همه افراد اقدامات لازم را به منظور حفاظت از خودشان در مقابل ویروس کرونا انجام دهند، به طور مثال بهداشت تنفسی و بهداشت دست ها را به درستی رعایت نمایند.
آیا مصرف سیر در پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا مؤثر است؟
سیر مواد غذایی سالم و مفیدی است که ویژگی های ضد میکربی فوق العادهای دارد. ولیکن باید گفت شواهدی وجود ندارد که مصرف سیر از ابتلا به بیماری کووید-19 پیشگیری کرده باشد.
آیا واکسن ذات الريه می تواند از افراد در مقابل ویروس کرونا حفاظت نماید؟
خیر؛ واکسن پنوموکوکال و واکسن هموفیلوس آنفلوانزا تیپ ب (Hib) به هیچ عنوان نمیتوانند از افراد در مقابل این ویروس جدید محافظت کنند. کرونا ویروسی جدید است لذا به ساخت یک واکسن جدید نیاز است. دانشمندان در حال تلاش به منظور تولید واکسنی برای بیماری کووید-19 هستند و سازمان جهانی بهداشت از آن ها حمایت می کند. گرچه این واکسن ها برای مقابله با این ویروس جدید اثرگذار نیستند، ولیکن همواره واکسیناسیون علیه اختلالات تنفسی برای حفظ سلامتی مفید است.
آیا افراد مبتلا به ویروس کرونا بهبود می یابند؟
ابتلا به این ویروس جدید، بدین معنا نیست که لازم است بیماران تا آخر عمر خود با این ویروس مبارزه کنند.
اکثر اشخاصی که به ویروس کرونا مبتلا شده اند، بهبود یافته اند. در صورت ابتلا به این عارضه لازم است علائم خود را برطرف نمایید. چنانچه دچار سرفه، تب و تنگی نفس شدید می بایست فوراً نزد پزشک مراجعه نمایید؛ ولی قبل از آن با مرکز بهداشت مربوطه تماس حاصل فرمایید. اکثر مبتلایان به ویروس کرونا، به لطف مراقبت های حمایتی بهبود پیدا می کنند.
گوش و حلق و بینی _ چشم پزشکی _ دندانپزشکی _ پوست و زیبایی
بدون دیدگاه