مشاوره خانواده
مشاوره خانواده طیف وسیعی از مشکلات و مسائل را شامل می شود؛ که به غیر از کمک در رفع مشکلات خانوادگی می تواند در افزایش مهارت شما در زندگی به عنوان شخصی در خانواده بسیار مفید و مؤثر باشد.
همانطور که گفتیم مشاوره خانواده در بسیاری از زمینه ها می تواند به شما کمک شایانی کند. از جمله مهمترین شرایطی که برای حل آن لازم است به یک مشاور خانواده مراجعه نمایید عبارتند از:
ارتباط با همسر
زندگی زناشویی چالش های بسیار زیادی دارد. اما وقتی که به جای آرامش در کنار همسر خود، بیشتر دچار تنش و اضطراب می شوید؛ می بایست بدون اتلاف وقت برای رفع این مشکل نزد یک مشاور خانواده مراجعه نمایید. بهبود ارتباط میان زن و شوهر آن هم وقتی که دعواها شدید شده و حرمت ها از بین رفته باشد، دیگر کار ساده و آسانی نخواهد بود. نداشتن مهارت در زمینه رابطه صحیح با همسر باعث بی علاقگی نسبت به یکدیگر، سردی، عدم علاقه به بحث و گفتگو با همسر، بی اعتنایی، بی میلی جنسی و غیره خواهد شد.
رفتارهای منفی همسر
در دنیای امروزی همه افراد در طول روز دچار استرس ها، اضطراب و تنش های شدیدی می شوند. هر اندازه هم برای مدتی این تنش ها را در خود پنهان کرده و بروز نکنند؛ نهایتاً در یک موقعیت این ناراحتی ها را در رفتار خود نشان می دهند. احساسات منفی مثل حس ناامیدی، ناراحتی و ناامنی سبب بروز رفتارهای زیان آور و گاهی آسیب رسان در زندگی مشترک می شود. بعضی از رفتارهای ناپسند همسر ناشی از اختلالات شخصیت و تربیت خانوادگی وی می باشد که در شخصیت او به تثبیت رسیده است. یک مشاور خانواده به زن و شوهر کمک می کند تا بتوانند تمامی احساسات منفی خود را شناسایی کنند و طرز برخورد با آنها را یاد بگیرند.
طلاق عاطفی
در صورتیکه رابطه یک زوج همانند یک هم خانه شود، به گونه ای که دیگر هیچ احساسی به یکدیگر نداشته باشند؛ دریافت مشاوره خانواده الزامی است. عدم ابراز احساسات به مرور در زندگی زناشویی زن و شوهر منجر به از بین رفتن صمیمیت زوجین و سرد شدن روابط زناشویی آنان خواهد شد. ضمناً عدم تفاهم زوجین به مشکلات زناشویی دامن می زند. در اینصورت مشاوره خانواده می تواند به شما در رفع این مشکلات کمک شایانی کند.
ادامه زندگی مشترک به خاطر فرزندان، آبرو و غیره
در صورتی که احساس می کنید فقط به خاطر آبرو، فرزندانتان، سرزنش اطرافیان و … به زندگی مشترک خود خاتمه نمی دهید؛ حتماً از یک مشاور خانواده کمک بگیرید. بدین جهت که ادامۀ چنین زندگی فقط باعث می شود به سلامت روانی شما و فرزندتان آسیب وارد شود. زن و شوهر می بایست به زندگی مشترکشان به عنوان یک رابطه مثبت و سالم بنگرند تا بتوانند یک بستر مناسب جهت تربیت فرزندان خود مهیا کنند. فرزندان در این زمینه بسیار تیزبین هستند، زوجین هر اندازه هم اختلافات بین خود را در حضور آنها بروز نکنند، همه فرزندان متوجه رابطه سرد میان پدر و مادر خود می شوند.
سخن آخر اینکه، زندگی مشترک همه زوجین قابل نجات نیست ولیکن در خصوص خانواده هایی که اختلافات آنان هنوز هم قابل حل و فصل است و در طول دوره مشاوره به اصول مشاوره خانواده و ازدواج خود متعهد هستند، جلسات مشاوره خانواده میتواند موجب بهبود روابط زن و شوهر شود و به آنها در یافتن ریشه مشکلات زندگی کمک کند.
کلینیک اختیاریه
گوش و حلق و بینی _ چشم پزشکی _ دندانپزشکی _ پوست و زیبایی
بدون دیدگاه