بیماری اوتیسم

در این مقاله در خصوص بیماری اوتیسم و شرایط درمان آن توضیحاتی ارائه می شود.

بیماری اوتیسم کلینیک اختیاریهوراثت، مسمومیت مادر در دوران بارداری، ابتلا به برخی عفونت‌ ها و… از دلایل بروز اوتیسم: دلایل متعددی مبنی بر نقش زمینه ژنتیک در ایجاد اوتیسم در کودکان وجود دارد. به گونه ای که اگر در خانواده ‌ای یک فرد مبتلا به اوتیسم وجود دارد، احتمال ابتلای شخص دیگر به میزان 9 درصد افزایش می یابد. برخی از مشکلات و اختلالات کروموزومی، مسمومیت مادر در دوره بارداری با برخی داروها، کم‌ کاری تیروئید و ابتلا به برخی عفونت ها با بروز اوتیسم کودکان ارتباط دارد.

بیشتر بخوانید: بیماری اوتیسم چه علائمی دارد؟

مناسب ترین سن برای درمان اوتیسم زیر سه سالگی می باشد: خانواده ها توجه کنند که اوتیسم نوعی بیماری است که اغلب با شیوه زندگی افراد ارتباط دارد؛ به عنوان مثال پدر و مادری که شاغل هستند و دیروقت به منزل می رسند یا در خانه درگیری و دعوا وجود دارد و کودک دچار محبت است، در این موارد احتمال بروز اوتیسم بیشتر است چرا که در تعریف اوتیسم هم آمده است که کودک ارتباط برقرار کردن با محیط را یاد نمی ‌گیرد. این عارضه معمولاً در خانواده‌ هایی روی می دهد که کودک از نظر عاطفی و طرز برخورد، به ‌خوبی تربیت نمی‌ شود. البته این مصداق در رابطه با کودکانی است که به اوتیسم اولیه مبتلا هستند؛ یعنی کودک زمینه‌ ای داشته و محیط روی آن تأثیر بیشتری می گذارد.

خانواده ها می بایست توجه کنند که اگر فرزندشان به هیچ عنوان ارتباط چشمی برقرار نمی ‌کند، تمایلی به برقراری ارتباط با سایر کودکان ندارد، به انجام کارهای تکراری علاقه دارد، با کودکان دیگر بازی نمی ‌کند، به جای بازی با اسباب ‌بازی‌ های نرمال و روتین با وسایل دیگری مثل قابلمه روزها و ساعات متوالی مشغول بازی می ‌شود، نزد پزشک مراجعه نمایند تا بررسی های لازم صورت گیرد.

شایان توجه است که مناسب ترین سن برای درمان بیماری اوتیسم زیر سه سالگی می باشد. چنانچه تا زیر سه سال اوتیسم تشخیص داده شود، معمولاً درمان ‌پذیر است. این بیماری در صورت تشخیص زیر سه سال در اکثر موارد با شیوه هایی نظیر رفتار درمانی و کار درمانی ذهنی برطرف می شود.

 

کلینیک اختیاریه

گوش و حلق و بینی _ چشم پزشکی _ دندانپزشکی _ پوست و زیبایی

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.