بیماریهای قابل درمان با طب سوزنی
بیماریهای قابل درمان با طب سوزنی : در این مقاله بیماریهای قابل درمان با طب سوزنی ذکر می شود. طب سوزنی یک شیوه درمانی طب سنتی چینی است. در این طب از سوزن های نازکی استفاده می شود که می بایست در قسمت های مخصوصی از بدن قرار بگیرند. نخستین کاربرد این روش، تسکین درد می باشد اما برای شرایط دیگری نیز مورد استفاده قرار می گیرد.
طب سوزنی با تحریک نواحی خاصی در چهارده مسیر انرژی بدن، جریان حیاتی انرژی را آزاد می سازد. دانشمندان بر این باورند، فرو بردن سوزن ها در بدن موجب آزاد شدن هورمون آندورفین (ضد درد طبیعی)، تغییر فعالیت مغز و افزایش گردش خون می شود.
آیا این روش درمانی با درد همراه است؟ سوزن های طب سوزنی بسیار نازک می باشند و زمانی که به بدن وارد می شوند، یا اصلاً درد ندارند و یا درد بسیار کمی ایجاد می کنند.
پس از درمان، احساس آرامش و پرانرژی بودن به افراد دست می دهد. طب سوزنی، یک جایگزین مناسب برای داروهای ضد درد و استروئیدی به شمار می آید. این طب می تواند به عنوان مکمل و کامل کننده داروهای تجویزی به همراه سایر درمان ها مورد استفاده قرار گیرد.
برای انجام طب سوزنی می توان نزد افرادی که در زمینه طب سوزنی، تحصیل کرده و آموزش دیده اند، مراجعه نمود. توصیه می شود بعد از رجوع به مرکز مجاز انجام طب سوزنی، به این اطمینان برسید که سوزن های استریل به کار گرفته می شوند و پس از هر مرتبه استفاده، سوزن های مورد استفاده را دور می اندازند.
چه افرادی مجاز به استفاده از طب سوزنی نیستند؟
خانم های باردار می بایست پیش از انجام طب سوزنی، با پزشک خود مشورت کنند.
افرادی که دچار اختلالات خونی هستند و یا داروهای رقیق کننده خون مصرف می کنند، نباید از طب سوزنی استفاده نمایند، به این علت که خطر خونریزی افزایش می یابد.
در افراد داری دستگاه پیس میکر (ضربان ساز قلب) و یا کسانی که در بدنشان دستگاه های الکتریکی دارند، تحریک الکتریکی سوزن ها باعث ایجاد مشکلاتی می شود.
ضمناً جهت درمان دردها و بیماری های شدید، نباید فقط به طب سوزنی امید داشت بلکه لازم است به همراه داروهای تجویزی، طب سوزنی را نیز انجام داد.
هشدار: توصیه می شود جهت انجام شیوه های درمانی مکمل از جمله طب سوزنی، به مراکز مجاز این روش ها مراجعه نمایید و تحت نظر پزشک متخصص مربوطه، طب سوزنی را انجام دهید.
از جمله مشکلات و بیماریهای قابل درمان با طب سوزنی عبارتند از:
- دردهای دوره قاعدگی (دیسمنوره)
- بی خوابی
- سردرد و میگرن
- درد مفاصل
- استرس و اضطراب
- دردهای سیاتیکی
- کمر درد
- شانه ی یخ زده و شانه درد
- مچ درد و سندرم کارپال تانل
- گردن درد
- ترک اعتیاد (مواد مخدر، الکل و سیگار)
- زانو درد
- کاهش وزن
- دردهای زیر دنده ای
کلینیک اختیاریه
گوش و حلق و بینی _ چشم پزشکی _ دندانپزشکی _ پوست و زیبایی
بدون دیدگاه